Dieetvoeding

 

 

dieetvoeding

BioSenza biedt u een uitgebreid assortiment glutenvrije voeding evenals lactosevrij, suikervrij en zoutarm. Een overzicht uit ons assortiment:

Schär

 

Schar

Glutenvrij voedsel, in hun assortiment: brood, pasta, meel, snacks, gebak & zoetigheid, ontbijtgranen, diepvriesproducten. Hun pasta is zo ontwikkeld en vervaardigd dat ze bij het koken “al dente” blijven. Schär presenteert naast de klassieke spaghetti nog vele andere gerechten. Als aanvulling op het assortiment fijne deegwaren die geschikt zijn voor smakelijke soepen en die vanwege hun kleine formaat erg in trek zijn bij kinderen, brengt Schär met de eierdeegwaren nog meer smakelijke afwisseling op uw bord.

 

Orgran

 

Ogran

Orgran biedt een verscheidenheid aan natuurlijke voedingsmiddelen die elke maaltijd aanvullen! Orgran is een pionier in de glutenvrije levensmiddelen. Een gemakkelijke keuze voor mensen met een speciaal dieet.

Revogan

Revogan

Revogan begon als plaatselijke apotheek in Gent. Het bedrijf spitst zich toe op dieetvoeding en farmaceutische producten. Met een zéér divers assortiment waaruit o.a. dieetvoeding zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoeging van zout, met minder vet, glutenvrij, eiwitarm, eiwitrijk, op basis van soya, vezelrijk, dranken,…

 

Valpi

Valpi is de leidende Franse producent van glutenvrije producten. Een groot deel van hun assortiment zijn ook lactose/melkvrij, eivrij en/of pindavrij. Valpi garandeerd de afwezigheid van de allergenen door alle stappen in het producieproces nauwgezet in de gaten te houden.

 

Prodia

Prodia

Prodia pakt uit met een zeer uitgebreid assortiment suikervrije voedingsartikelen. Diabetici kunnen dankzij de zoetstoffen van Prodia ook genieten van een zoete lekkernij. Onder meer broodbeleg zoals verschilende soorten confituur en choco, allerlei gebak/ koekjes en chocolade.

 

Cavalier

Screen Shot 2014-07-20 at 16.32.52

 

Belgisch familiebedrijf opgericht in 1996, ze maken uitsluitend chocoladeproducten zonder toegevoegde suikers. Ze richten zich tot chocoladeliefhebbers die suikers willen of moeten vermijden, hun slanke lijn wensen te behouden of uit medische noodzaak. Dit zonder toegevingen te doen op gebied van smaak.

 

FiordiFrutta

Fiordifrutta

Het grootste verschil met andere jamproducenten is dat de vruchten ook zelf geteeld worden. Dit gebeurt op grote lappen grond in Italië en Bulagrije. Hierdoor heeft FiordiFrutta invloed op het hele productieproces. Je hebt gegarandeerd het best mogelijke fruit, dat op de beste manier verwerkt is.

 

Ceval

Ceval

Met een aanbod van chocolade, dranken, snoepjes, koeken en andere suikervrije voeding staat Caval garant voor een gezonde en lekkere hap!

 

 Sam Mills

Sam Mills

Céliane

Celiane

Rosies

rosies

 

Consenza

Consenza

 

Bij Consenza begrijpen dat de overstap naar een glutenvrij dieet een belangrijke gebeurtenis kan zijn. Wij streven ernaar om de overgang een stuk makkelijker te maken door een breed assortiment van heerlijke en veilige producten voor elk moment van de dag  aan te bieden. Producten die niet alleen de juiste ingrediënten bevatten maar er ook lekker uitzien en prima smaken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s