Natuurcosmetica

BioSenza biedt u een brede gamma aan natuurcosmetische producten. Hier zijn een aantal merken die we aanbieden. Bezoek onze winkel en ontdek ons volledig assortiment.

Cattier

Cattier

Cattier-Paris wil je graag laten meedelen in de rijkdom en weldaad van de natuur zonder die te schaden. Al meer dan veertig jaar zetten wij ons hiervoor in en maken wij een zorgvuldige keuze uit zachte en natuurlijke ingrediënten om je een complete reeks biologisch gecertificeerde schoonheids-, reinigings- en verzorgingsproducten te kunnen aanbieden.

 

Urtekram

Urtekram

 

Hauschka

Hauschka

Onze grondstoffen zijn bijna uitsluitend afkomstig van gecontroleerde biologisch-dynamische teelt, percelen uit de vrije natuur of van Fair Trade. We geloven in een landbouw zonder het gebruik van chemische mest- en bestrijdingsmiddelen. Zo ontstaat er een vruchtbare grond, waarin we de veelzijdigheid van plantensoorten stimuleren en behouden. Bij WALA respecteren we het natuurlijke evenwicht.

 

Weleda

Weleda

 

Achter een Weleda-product vind je niet alleen mensen, dieren en planten, maar ook een wereld aan thema’s die met het product samenvallen. Want een Weleda-product staat niet op zichzelf. Het past binnen een levensstijl van natuurlijk leven met gezonde voeding, weldadige verzorging, natuurlijke beweging, rustgevende ontspanning en harmonieuze ontwikkeling. Kortom, in een wereld waar welzijn en welbevinden voorop staan. Maak kennis met deze wereld!

 

Kneipp

Kneipp

 

Natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren, dat is wat Kneipp uniek maakt! De ultieme natuurlijke verzorging voor de huid is waar Kneipp voor staat. Wat maakt Kneipp zo bijzonder?

  • Kneipp gebruikt geen conserveringsmiddelen (zoals parabenen)
  • Kneipp gebruikt geen minerale oliën en de producten zijn zeepvrij
  • Kneipp voegt natuurlijk verzorgende werkstoffen toe aan de producten
  • Kneipp producten zijn succesvol dermatologisch getest.
  • Kneipp is tegen dierproeven

Kneipp respecteert daarnaast de natuurlijke huidbalans. Hierdoor zijn de Kneipp producten ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Verder zijn al onze producten verrijkt met natuurlijke geuren, van lavendel tot oranje-lindebloesem en deze geuren hebben hun eigen werking op ons lichaam. Ben je op zoek naar een specifieke verzorging voor je huid of haar, kijk dan eens naar de onderstaande greep uit ons assortiment:

 

Gewohl

 

titel_gehwol

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s