Superfoods

Biotona

Biotona

Raw & organic superfoods

100% pure & natural

Dat vers fruit en groenten boordevol vitaminen, mineralen en andere fytonutriënten zitten die je nodig hebt voor een optimale gezondheid, wist je natuurlijk al. De laatste jaren heeft men echter ontdekt dat een aantal superbessen, groenten, kruiden, grassen,… een veelvoud aan gezonde inhoudsstoffen bevatten. Met name açaí, granaatappel, blauwe bes, cranberry, vlierbes, gerstegras, tarwegras, chlorella, groene thee, maca, camu camu, cacao,… en andere bessen / vruchten / planten afkomstig uit Zuid- & Noord-Amerika, Europa, Tibet en Zuidoost-Azië,…. Ze zijn zo rijk aan specifieke antioxidanten dat je er slechts een kleine hoeveelheid van moet eten of  drinken om jezelf een dagelijkse gezondheidsboost te geven.

Screen Shot 2014-07-19 at 23.55.14

Deze ‘superfoods’ zijn dan ook dé nieuwe gezondheidstrend!
Ze werken verjongend, geven je energie en vitaliteit, verhogen je weerstand en zorgen ervoor dat je er stralend uitziet!

Het concept “raw”
‘Raw’ of ‘living’ food is voeding die een minimum aan bewerkingen heeft ondergaan. Tijdens de bereiding / productie blijft de temperatuur altijd rond lichaamstemperatuur, wat het behoud van alle vitaminen, mineralen, enzymen,… garandeert.

Biotona raw & organic superfoods zijn:

  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd
  • Gluten- en cholesterolvrij
  • Vrij van bewaarmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Biotona

 

 

Lucovitaal

lucovitaal logoWij, de makers van Lucovitaal®, garanderen al meer dan 25 jaar elke dag met vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid, voor iedereen een hoge kwaliteit voedingssupplementen voor een scherpe prijs.

Het brede assortiment van Lucovitaal® voorziet u precies van datgene dat u zoekt. Of het nu gaat om uw blaas, stoelgang, rust, mentale prestaties, botten, gewrichten en spieren, energie en vitaliteit, weerstand of uw hart, bloedvaten of cholesterolspiegel. En wat denkt u van de voedingssupplementen die speciaal zijn afgestemd op de vrouw of de man, ouderen of kinderen? Lucovitaal® heeft het werkelijk allemaal voor u in huis! Al deze voedingssupplementen zijn uitgekiend samengesteld en wetenschappelijk onderbouwd.

Dus zoekt u naar een voedingssupplement dat uitgebreid en uitgekiend is samengesteld voor een lage prijs?… Alstublieft Lucovitaal®!

1

 

1 (1)

 

038988_1_Lucovitaal_Super_Raw_Food_Chia_Zaden

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s